Op zoek naar een plaatsje in de agenda? Er komt regelmatig een plek vrij door bijv. een ziekte, annulatie, etc. Hou de agenda dus dagelijks in de gaten!

Jouw problematiek is de focus van onze osteopaten en artsen

Onze specialisaties

De groepspraktijk van Osteopaat Colette Peeters legt zich toe op een aantal specifieke pathologieën om elke patiënt zo goed mogelijk bij te staan.

Endometriose detail baarmoeder model

Endometriose

Endometriosis is een complexe chronische aandoening waarbij diagnose vaak laat gesteld wordt. Chronische pijnklachten en infertiliteit zijn vaak het gevolg van endometriose en verklevingen, ook post-operatief. Het herkennen en behandelen van de gevolgen van endometriose is onze specialiteit.

Osteopaat Colette behandelt zwangere vrouw

Gynaecologie

Colette Peeters is gespecialiseerd in een breed spectrum van klachten die specifiek voorkomen bij vrouwen.

Infertiliteit

Infertiliteit of onvruchtbaarheid komt vaak voor en kan verschillende oorzaken hebben die een osteopaat mechanisch kan behandelen.

Adenomyose

Wanneer endometriose weefsel voorkomt in het gladde spierweefsel van de baarmoeder, spreken we van adenomyose of endometriosis interna. Osteopathie kan ondersteuning bieden bij de functionele klachten als gevolg van adenomyosis.

Osteopaat Colette behandeling staartbeen

Coccygodynia

Coccygodynia is pijn aan het staartbeen of stuitje. Vele oorzaken zijn onbekend en maken het een complexe problematiek. Zwangerschap, littekenweefsel, trauma, darmproblemen, gynaecologische aandoeningen kunnen een rol spelen.

Postnataal herstel

Moeilijk postnataal herstel is nog vaak een taboe. Colette heeft een sterke expertise in de diagnose en behandeling van allerlei problematieken als gevolg van een vaginale bevalling of keizersnede. Neen, je hoeft er niet mee te leven!

Icoon Osteopaat Colette transgender kleuren

Transgender patiënten

Colette legt zich ook toe op transgender­patiënten met specifieke zorgvragen zoals chronische pijn na chirurgie.

Detail osteopaat die een baby behandelt

Zuigelingen, baby's & kinderen

Osteopathie helpt je kind optimaal te ontwikkelen. Het biedt een zachte behandeling die het jonge lichaam helpt om zich aan te passen aan groei gerelateerde problemen.

Behandeling zwangere vrouw osteopaat Colette Peeters

Zwangere vrouwen

Onze osteopaten helpen je voor, tijdens en na de zwangerschap om de buitengewone veranderingen met je lichaam beter te ondersteunen.

Mannen (andrologie)

Een osteopaat kan hulp bieden  bij specifiek mannelijke klachten in het kleine bekken (andrologie). Zoals prostaatproblemen en urologische aandoeningen.

Urologie

Onze uroloog begeleidt patiënten bij urologische klachten zoals urineverlies, prostaatproblemen, urineweginfecties en meer.

Kinderurologie

Ook bij urologische problemen bij kinderen kan je osteopaat een ondersteunende rol spelen. Denk maar aan bedplassen, broekplassen en andere klachten.

Algemene klachten

Je osteopaat kan je helpen bij een waaier aan uiteenlopende klachten. Via manuele technieken gaan we specifieke problemen verbeteren of helpen voorkomen.

We passen onze behandelingen steeds aan aan de patiënt waarbij we nauwgezet kijken naar factoren als leeftijd, problematiek en voorgeschiedenis.

Maak een afspraak bij ons team

lees zeker eerst onze faq!

Neem zeker eerst onze veelgestelde vragen door voor je een afspraak maakt. Je vindt er heel wat informatie over afspraken, hoe je ons kan bereiken en nog veel meer.

afspraak om 05.00 u?

Als je een afspraak hebt om 05.00 u ’s ochtends, bel dan graag om 04.50 naar 09/253 93 14. Zo weten we dat je onderweg bent.

Kies je specialisatie

Scroll naar boven