Jouw problematiek is de focus van onze osteopaten.

Algemene klachten

Detail foto ruggengraat

Je osteopaat kan je helpen bij een waaier aan uiteenlopende klachten. Via manuele technieken gaan we specifieke problemen verbeteren of helpen voorkomen.

We passen onze behandelingen steeds aan aan de patiënt waarbij we nauwgezet kijken naar factoren als leeftijd, problematiek en voorgeschiedenis.

Onze specialisaties

De groepspraktijk van Osteopaat Colette Peeters legt zich toe op een aantal specifieke pathologieën om elke patiënt zo goed mogelijk bij te staan.

Detail osteopaat die een baby behandelt

Zuigelingen, baby's & kinderen

Osteopathie helpt je kind optimaal te ontwikkelen. Het biedt een zachte behandeling die het jonge lichaam helpt om zich aan te passen aan groei gerelateerde problemen.

Closeup beenderen bekken en rug

Mannen (andrologie)

Een osteopaat kan hulp bieden  bij specifiek mannelijke klachten in het kleine bekken (andrologie). Zoals prostaatproblemen en urologische aandoeningen.

Behandeling zwangere vrouw osteopaat Colette Peeters

Zwangere vrouwen

Onze osteopaten helpen je voor, tijdens en na de zwangerschap om de buitengewone veranderingen met je lichaam beter te ondersteunen.

Osteopaat Colette behandelt zwangere vrouw

Gynaecologie

Colette Peeters is gespecialiseerd in een breed spectrum van klachten die specifiek voorkomen bij vrouwen.

Osteopaat Colette anamnese tekening

Infertiliteit

Infertiliteit of onvruchtbaarheid komt vaak voor en kan verschillende oorzaken hebben die een osteopaat mechanisch kan behandelen.

Icoon Osteopaat Colette transgender kleuren

Transgender

Colette legt zich ook toe op transgender­patiënten met specifieke zorgvragen zoals chronische pijn na chirurgie.

Endometriose detail baarmoeder model

Endometriose

Endometriosis is een complexe chronische aandoening waarbij diagnose vaak laat gesteld wordt. Chronische pijnklachten en infertiliteit zijn vaak het gevolg van endometriose en verklevingen, ook post-operatief. Het herkennen en behandelen van de gevolgen van endometriose is onze specialiteit.

Osteopaat Colette behandeling staartbeen

Coccygodynia

Coccygodynia is pijn aan het staartbeen of stuitje. Vele oorzaken zijn onbekend en maken het een complexe problematiek. Zwangerschap, littekenweefsel, trauma, darmproblemen, gynaecologische aandoeningen kunnen een rol spelen.

Tekening bekken

Postnataal herstel

Moeilijk postnataal herstel is nog vaak een taboe. Colette heeft een sterke expertise in de diagnose en behandeling van allerlei problematieken als gevolg van een vaginale bevalling of keizersnede. Neen, je hoeft er niet mee te leven!

Maak een afspraak bij onze osteopaten

Informatie over de wachtlijst

  1. Je kan je op Doctena registreren om op de wachtlijst te komen. Dat kan enkel tijdens het boeken van een nieuwe afspraak. Als je een nieuwe afspraak boekt, dan vink je onderaan aan: Kom op de wachtlijst voor extra eerdere afspraken.
  2. Zodra je een mail krijgt voor een eerdere afspraak en die vastlegt, vervalt je oorspronkelijk afspraak. Boek die dus onmiddellijk opnieuw als je die wil behouden voor een volgende afspraak.

Eerste afspraak om 05.00 u

  1. Als je een afspraak hebt om 05.00 u ’s ochtends, bel dan graag om 04.50 naar 09/253 93 14. Zo weten we dat je onderweg bent.

Inseminatie, IVF, ICSI

  1. Gelieve een afspraak te maken via mail zodra de datum van ovulatie/terugplaatsing bekend is.

Belangrijk!

  1. Vrouwelijke gynaecologische problemen zijn de specialisatie van Colette. Kevin behandelt klachten bij mannen, voor andrologie onder supervisie van Colette.
  2. Als je je afspraak annuleert binnen 36 u voor de afspraak of indien niet komt opdagen, dan worden er annulatie­kosten aangerekend aan de helft van een consultatie. 
Portret Osteopaat Colette Peeters

Colette Peeters

Gynaecologische problemen, infertiliteit, endometriose, coccygodynia, postnataal herstel en meer.

Portret osteopaat Kevin Coulier

Kevin Coulier

Tieners, volwassenen (v/m/x), andrologie (klachten aan het mannelijk kleine bekken, staartbeen en chronisch bekkenpijn).

Portret osteopaat Jenny Van de Voorde

Jenny Van de Voorde

Baby’s, zuigelingen, kinderen, zwangere vrouwen, volwassenen.

Portret osteopaat Jolien De Pauw

Jolien De Pauw

Baby’s, zuigelingen, kinderen, zwangere vrouwen, volwassenen.

Sigrid Smans

Volwassenen (v/m/x), chronische problematiek, zwangere vrouwen.

Scroll to Top