Op zoek naar een plaatsje in de agenda? Er komt regelmatig een plek vrij door bijv. een ziekte, annulatie, etc. Hou de agenda dus dagelijks in de gaten!

Mondmaskers bij je osteopaat

Osteopaat behandelt met mondmasker

Een mondmasker bij je osteopaat? Hoe zit dat nu sinds de corona­maatregelen op 1 oktober zijn versoepeld? We overlopen nog even wat je precies moet weten als je de volgende keer langsgaat bij de osteopaat.

Osteopaten oefenen een medisch contactberoep uit en volgens de laatste coronamaatregelen van 1 oktober 2021 zijn mondmaskers nog steeds verplicht. Zowel voor de patiënt als de zorgverstrekker.

Breng dus zeker je mondmasker mee als je een consultatie hebt en draag het zodra je binnenkomt. Dus ook in de wachtzaal. Daarnaast vragen we nog steeds om zelf een grote handdoek mee te brengen en bij het binnenkomen je handen te ontsmetten.

BELANGRIJK: NIET GEVACCINEERD?

Indien je niet bent gevaccineerd, verzoeken we je om een FFP2 masker te dragen om maximale veiligheid te garanderen. Zowel voor andere patiënten als voor onze therapeuten.

Share this article

More articles

FFP2 masker
Corona

FFP2 maskers

In onze praktijk willen we het voor zowel onze patiënten als onze osteopaten zo veilig mogelijk maken. Daarom vragen we om bij voorkeur een FFP2-masker te dragen. Daarmee willen we voor

Scroll to Top