Mondmaskers bij je osteopaat

Osteopaat behandelt met mondmasker

Een mondmasker bij je osteopaat? Hoe zit dat nu sinds de corona­maatregelen op 1 oktober zijn versoepeld? We overlopen nog even wat je precies moet weten als je de volgende keer langsgaat bij de osteopaat.

Osteopaten oefenen een medisch contactberoep uit en volgens de laatste coronamaatregelen van 1 oktober 2021 zijn mondmaskers nog steeds verplicht. Zowel voor de patiënt als de zorgverstrekker.

Breng dus zeker je mondmasker mee als je een consultatie hebt en draag het zodra je binnenkomt. Dus ook in de wachtzaal. Daarnaast vragen we nog steeds om zelf een grote handdoek mee te brengen en bij het binnenkomen je handen te ontsmetten.

BELANGRIJK: NIET GEVACCINEERD?

Indien je niet bent gevaccineerd, verzoeken we je om een FFP2 masker te dragen om maximale veiligheid te garanderen. Zowel voor andere patiënten als voor onze therapeuten.

Share this article

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

More articles

Osteopaat behandelt met mondmasker
Corona

Mondmaskers bij je osteopaat

Een mondmasker bij je osteopaat? Hoe zit dat nu sinds de corona­maatregelen op 1 oktober zijn versoepeld? We overlopen nog even wat je precies moet weten als je de volgende

Anatomie van het bekken
Endometriosis

Nieuw: Informatie over endometriose

Endometriose in de media Endometriose blijft een mysterieuze aandoening waar helaas ook bij het grote publiek nog weinig over geweten is. Toch komt er langzaam verandering is. Zo was endometriose

Scroll to Top