Op zoek naar een plaatsje in de agenda? Er komt regelmatig een plek vrij door bijv. een ziekte, annulatie, etc. Hou de agenda dus dagelijks in de gaten!

Colette in de podcast Het Cyclus Kompas

Na de podcast Geen kleine man mocht Colette recent ook haar klinische ervaring delen in de podcastreeks Het Cyclus Kompas. In aflevering 5 staat pijn centraal en ging Colette dieper in op een aantal aspecten van pijnbeleving.

In aflevering 5 van Het Cyclus Kompas, de podcast, praten we over veel voorkomende klachten bij patiënten, zoals pijn tijdens de menstruatie, vrijen, plassen of stoelgang. Helaas blijkt dat maar liefst 90%  last heeft van deze klachten, maar er niet genoeg aandacht aan besteed wordt. In feite krijgt 31% van hen te horen dat deze klachten normaal zijn en dat ze ermee moeten leren leven. Is dit echt de norm voor personen met een vrouwelijk lichaam ?

Beluister de aflevering

Bekijk de aflevering

 

De stemmen zijn van: Uwe Porters, ⁠Line Ellegiers,⁠ in samenwerking met Morgan Leeten (Guud Woman).

De productie gebeurde door:⁠⁠ Audiocollectief Velcro⁠⁠

De audio-opname en montage gebeurde door: ⁠Stemcel⁠

De video opname en edit gebeurde door: ⁠Motion Stories⁠

Colette wil iedereen van harte bedanken voor de fijne samenwerking en ondersteuning.

Share this article

More articles

News

Zomervakantie 2024

In juli en augustus is onze groepspraktijk enkele dagen met vakantie. Ons team van osteopaten geniet dan even van het mooie weer en wat deugddoende rust. De praktijk zal dan

Pers

Colette in artikel op De Wereld Morgen

De Wereld Morgen sprak met Ellen Andries van MyEndo voor een artikel over “de vergeten ziekte”. Daarin komt onder meer aan bod hoe osteopathie een verschil kan maken. Zeker de

Scroll to Top