Op zoek naar een plaatsje in de agenda? Er komt regelmatig een plek vrij door bijv. een ziekte, annulatie, etc. Hou de agenda dus dagelijks in de gaten!

Colette in de podcast Het Cyclus Kompas

Na de podcast Geen kleine man mocht Colette recent ook haar klinische ervaring delen in de podcastreeks Het Cyclus Kompas. In aflevering 5 staat pijn centraal en ging Colette dieper in op een aantal aspecten van pijnbeleving.

In aflevering 5 van Het Cyclus Kompas, de podcast, praten we over veel voorkomende klachten bij patiënten, zoals pijn tijdens de menstruatie, vrijen, plassen of stoelgang. Helaas blijkt dat maar liefst 90%  last heeft van deze klachten, maar er niet genoeg aandacht aan besteed wordt. In feite krijgt 31% van hen te horen dat deze klachten normaal zijn en dat ze ermee moeten leren leven. Is dit echt de norm voor personen met een vrouwelijk lichaam ?

Beluister de aflevering

Bekijk de aflevering

 

De stemmen zijn van: Uwe Porters, ⁠Line Ellegiers,⁠ in samenwerking met Morgan Leeten (Guud Woman).

De productie gebeurde door:⁠⁠ Audiocollectief Velcro⁠⁠

De audio-opname en montage gebeurde door: ⁠Stemcel⁠

De video opname en edit gebeurde door: ⁠Motion Stories⁠

Colette wil iedereen van harte bedanken voor de fijne samenwerking en ondersteuning.

Deel dit bericht

Meer berichten

Nieuws

Beschikbaarheid eindejaar 2023

Onze praktijk zal in december 2023 een aantal dagen niet beschikbaar zijn. Onze therapeuten nemen namelijk verlof om van de feestdagen en het eindejaar te genieten.  Op onderstaande dagen is

Pers

Artikel in Knack over vulvaklachten en endometriose

Naar aanleiding van de opening van een nieuwe kliniek voor vrouwen met vulvaire klachten (Jessa Ziekenhuis in Hasselt), interviewde KNACK enkele experten. In het artikel komen onder meer vulvodynie, dyspareunie

Scroll naar boven