Osteopathie, zwangerschap en foetal optimal positioning

Op 28 & 29 mei geeft osteopaat Colette Peeters in Antwerpen les over De osteopathische benadering van late zwangerschap, optimale foetale positionering & postnatale zorg.

Osteopaten hebben unieke en veilige methodes om zwangere vrouwen te onderzoeken en te behandelen als voorbereiding op de bevalling. Bovendien kan een goed opgeleide osteopaat de optimale positie en presentatie van de baby verbeteren door het behandelen van verstoorde range of motion en souplesse van alle structuren in het lichaam van de moeder.

In de cursus zal het belang van het herkennen van moeilijk postnataal herstel worden toegelicht.

In de volgende video krijg je een blik op de anamnese en de behandeling van een zwangere patiënt.

Als osteopaten kunnen we ondersteuning bieden bij heel wat klachten tijdens en na de zwangerschap. Rugpijn en bekken pijnen, klachten aan het staartbeen, pijn tussen de schouderbladeren, oprispingen, gezwollen voeten of benen, darmklachten, pijn bij het vrijen, banden pijnen, etc. Lees meer over de behandelingen of maak een afspraak!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Meer berichten

Nieuws

Zomervakantie 2021

De zomervakantie komt er aan en dat betekent dat onze therapeuten even zullen genieten van welverdiende rust. De praktijk zal dus niet beschikbaar zijn en e-mail zal niet worden gelezen

Scroll to Top