Op zoek naar een plaatsje in de agenda? Er komt regelmatig een plek vrij door bijv. een ziekte, annulatie, etc. Hou de agenda dus dagelijks in de gaten!

Vacature: osteopaat (m) met focus op andrologie

Detail ruggegraat door osteopaat Kevin

Info

De groepspraktijk van osteopaat Colette Peeters is op zoek naar een osteopaat die zich wil specialiseren in andrologie. We zijn–door de aard van de discipline–op zoek naar een mannelijke collega die zich helemaal wil toeleggen op de materie. Colette Peeters en Kevin Coulier zullen je begeleiden en van nabij ondersteunen.

Profiel

  • je wil je specialiseren in andrologie en er je focus van maken op lange termijn
  • je bent sterk patiëntgericht
  • je werkt evidence-based
  • je houdt ervan om continu bij te leren en je bij te scholen
  • je bent punctueel
  • je bent enthousiast & dynamisch

Over de praktijk

Je komt terecht in een bloeiende praktijk met fijne collega-osteopaten en aangename patiënten. Colette Peeters & Kevin Coulier stellen hun ervaring ter beschikking om je mee op te leiden. Onze praktijk werkt nauw samen met urologen en andrologen. We kijken er alvast naar uit om een nieuwe collega te verwelkomen in ons team!

Solliciteer!

Stuur je cv samen met een foto en een korte motivatie naar: [email protected].

Share this article

More articles

Endometriosis

Colette in de podcast Het Cyclus Kompas

Na de podcast Geen kleine man mocht Colette recent ook haar klinische ervaring delen in de podcastreeks Het Cyclus Kompas. In aflevering 5 staat pijn centraal en ging Colette dieper

News

Onderzoek naar zadelpijn bij vrouwen

Hedwig Neels en Tinne Van Aggelpoel van UAntwerpen voeren met een nieuwe enquête onderzoek naar fietsklachten bij vrouwen, een onderwerp dat ondanks de vele fietsers nog steeds in een taboesfeer

Scroll to Top