Op zoek naar een plaatsje in de agenda? Er komt regelmatig een plek vrij door bijv. een ziekte, annulatie, etc. Hou de agenda dus dagelijks in de gaten!

Nieuw: Informatie over endometriose

Anatomie van het bekken

Endometriose in de media

Endometriose blijft een mysterieuze aandoening waar helaas ook bij het grote publiek nog weinig over geweten is. Toch komt er langzaam verandering is. Zo was endometriose onlangs voorpaginanieuws op zowel De Standaard als De Morgen:

De artikels verschenen nadat de Amerikaanse actrice Amy Schumer bekend maakte dat ze haar baarmoeder en appendix moest laten verwijderen door een ernstige vorm van endometriose.

Een nieuw overzicht rond endometriose

Om endometriose voor patiënten, partners, zorgverstrekkers en iedereen die een interesse heeft in de aandoening meer informatie te bieden, hebben we een gloednieuwe en overzichtelijke pagina rond endometriose uitgewerkt. Daarin komen een heleboel zaken aan bod:

  • De oorzaken
  • De diagnose
  • De symptomen
  • Behandelingen van endometriose
  • Hoe osteopathie een verschil kan maken

We hopen dat er met deze pagina nog meer duidelijkheid komt voor iedereen die vragen heeft rond endometriose.

Share this article

More articles

Endometriosis

Colette in de podcast Het Cyclus Kompas

Na de podcast Geen kleine man mocht Colette recent ook haar klinische ervaring delen in de podcastreeks Het Cyclus Kompas. In aflevering 5 staat pijn centraal en ging Colette dieper

Scroll to Top