Op zoek naar een plaatsje in de agenda? Er komt regelmatig een plek vrij door bijv. een ziekte, annulatie, etc. Hou de agenda dus dagelijks in de gaten!

Colette Peeters blijft beschikbaar

Closeup corona virus COVID-19

BELANGRIJK:

We vragen elke patiënt om een grote badhanddoek mee te brengen.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over politiecontroles. Het volstaat om je afspraak op Doctena te tonen of eventueel mijn mail.

Je zegt dat het gaat om een noodzakelijke behandeling gaat. Je kan mijn specialisatie staven via de website. Gezien het een interventie is in de eerste lijn gezondheid gaat de politie je  nooit tegenhouden. Ik heb hiervoor extra geïnformeerd. 

Beste patiënt,
 
Graag breng ik jullie een accurate update.
 
Ik blijf werken, mede omdat vele osteopathie- en kinepraktijken gesloten zijn.
 
Ik ben gelukkig zeer proactief geweest: ik kom mijn KOT niet meer uit sinds de krokusvakantie en privé is alles in lockdown sindsdien om onze patiënten ten volle te kunnen beschermen.
 
Ik ben volledig uitgerust: hydroalcoholische gel, mondmasker FFP3, handschoenen, alles is mega clean. 
 
Na elke patiënt wordt er voldoende verlucht (ik werk ook met het raam open), alles wordt ontsmet van klinken tot deuren, tafels, en meer. Jullie raken niets zelf aan met de blote handen.
 
De voordeur staat steeds OPEN, je hoeft niets vast te nemen.
 
Vanaf je binnen komt, moet je eerst je handen ontsmetten en dat volgens de regels die uithangen voor jullie.
 
Alles staat klaar voor jullie.
 
Vervolgens krijg je een masker en handschoenen.
 
Je kan buiten (op stoelen), in de wachtzaal, op de OPRIT in je auto of in de andere praktijk zitten zodat je nooit met iemand anders samen bent.
 
Ik draag alle zorg voor mijn patiënten en wil er ook zijn voor iedereen met pijn die nergens anders terecht kan. Dat is het engagement dat ik 30 jaar geleden hebt afgelegd en waar ik nog steeds elke dag voor sta. 
 
Belangrijk is dat jij niet ziek bent, geen immuniteits­problemen hebt, noch iemand uit je gezin. Indien dat toch zo is dan neem je per mail contact met mij op.
 
Mag ik jullie vragen om een grote badhanddoek mee te brengen?
 
Ik ben ervan overtuigd dat ik op jullie transparantie kan rekenen in deze bizarre en onherkenbare tijd.
 
Op deze manier tracht ik mijn steentje bij te dragen in deze heel moeilijke Corona periode, en dat ter ondersteuning en op verzoek van artsen.
 
Dan zie ik je graag op de gemaakte afspraak, check de website voor vrijgekomen afspraken.
 
Warme groet,
 
Colette Peeters

Share this article

More articles

News

Beschikbaarheid eindejaar 2023

Onze praktijk zal in december 2023 een aantal dagen niet beschikbaar zijn. Onze therapeuten nemen namelijk verlof om van de feestdagen en het eindejaar te genieten.  Op onderstaande dagen is

Endometriosis

Colette in de podcast Het Cyclus Kompas

Na de podcast Geen kleine man mocht Colette recent ook haar klinische ervaring delen in de podcastreeks Het Cyclus Kompas. In aflevering 5 staat pijn centraal en ging Colette dieper

Scroll to Top