Corona update

Overzicht corona maatregelen

Na de recente aanpassing van de corona-richtlijnen zetten we nog even alle maatregelen in onze praktijk op een rijtje. We vragen aan alle patiënten om de regels strikt op te volgen. Zo garanderen we maximaal de veiligheid en de gezondheid van iedereen.

EERSTELIJNSZORG & AVONDKLOK

Volgens de richtlijnen van de overheid mag je je om medische redenen steeds verplaatsen, ook wanneer de avondklok actief is (van middernacht tot 5 uur). Als je een afspraak hebt bij Colette om 5 uur dan volstaat het om je afspraak bij Doctena op je telefoon bij je te hebben. Of een afgedrukt exemplaar van je afspraak te tonen.

BELANGRIJK: VERTOON JE SYMPTOMEN?

Als je symptomen vertoont van COVID-19 dan vragen we je om niet naar de praktijk te komen om de verspreiding van het virus geen kans te geven. Vragen over de symptomen? Lees het na op de officiële corona website van de overheid.

Hou het veilig voor iedereen!

Breng een grote handdoek mee

Kom steeds alleen naar de praktijk

Draag altijd en overal een masker

Ontsmet je handen bij aankomst

Raak je gezicht of masker niet aan

Raak ook geen andere dingen aan

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Meer berichten

Osteopaat Colette Peeters doceert voor het IAO
IAO

IAO Module The Female Small Pelvis

Vandaag doceerde osteopaat Colette Peeters voor het IAO (International Academy of Osteopathy) een module over The Female Small Pelvis and the Osteopathic Approach: Vaginal & Rectal Internal Techniques. Studenten kregen de

Endometriosis Awareness Month banner
Endometriose

Endometriosis Awareness Month

Maart is endometriose maand, een maand waarin we even stil staan bij de enigmatische aandoening die 1 tot 3 op 10 vrouwen treft. De oorzaak van endometriose is multifactorieel met

Scroll to Top