Corona update & maatregelen

BELANGRIJK:

We vragen elke patiënt om een grote badhanddoek mee te brengen.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over politiecontroles. Het volstaat om je afspraak op Doctena te tonen of eventueel je mail.

Je zegt dat het gaat om een noodzakelijke behandeling. Je kan onze specialisaties staven via de website. Gezien het een interventie is in de eerste lijn gezondheid gaat de politie je nooit tegenhouden. We hebben hiervoor extra geïnformeerd. 

Beste patiënt,
 
Graag brengen we jullie een accurate Corona update.
 
Colette en haar team staan volledig klaar voor jullie. Zoals steeds.
 
We zijn volledig uitgerust: hydroalcoholische gel, mondmasker FFP3, handschoenen, alles is mega clean. 
 
Na elke patiënt wordt er voldoende verlucht (we werken ook met het raam open), alles wordt ontsmet van klinken tot deuren, tafels, en meer. Jullie raken niets zelf aan.
 
De voordeur staat steeds OPEN, je hoeft niets vast te nemen.
 
Vanaf je binnen komt, moet je eerst je handen ontsmetten en dat volgens de regels die uithangen voor jullie.
 
Alles staat klaar voor jullie.
 
Vervolgens krijg je een masker: dat ligt klaar in een netje op de stoel. Je sluit het goed aan ter hoogte van de neus en kin. Na het aandoen van het masker ontsmet je je handen vanaf dan kom je niet meer aan je gezicht of masker!
 
Mag ik jullie vragen om een grote badhanddoek mee te brengen?
 
Je kan buiten (op stoelen), in de wachtzaal, of op de OPRIT in je auto zitten zodat je nooit met iemand anders samen bent.
 
We dragen alle zorg voor onze patiënten en we willen er ook zijn voor iedereen met pijn. Dat is ons engagement en daar staan we elke dag voor.
 
Belangrijk is dat jij niet ziek bent, geen immuniteits­problemen hebt, noch iemand uit je gezin. Indien dat toch zo is, dan neem je per mail contact met ons op.
 
Mogen we jullie vragen om een grote badhanddoek mee te brengen?
 
We zijn ervan overtuigd dat we op jullie transparantie kunnen rekenen in deze bizarre en onherkenbare tijd.
 
Op deze manier trachten we ons steentje bij te dragen in deze heel moeilijke Corona periode, en dat ter ondersteuning en op verzoek van artsen.
 
Dan zien we je graag op de gemaakte afspraak, check de website voor vrijgekomen afspraken.
 
Warme groet,
 
Colette & het hele team

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Meer berichten

Zwangerschap

Osteopathie en zwangerschap

Ontdek hoe osteopathie bij zwangere vrouwen een meerwaarde kan betekenen. Daarnaast kan een osteopaat ook bij optimum foetal positioning een belangrijke rol spelen. Het herkenen van moeilijk postnataal herstel (difficult

Nieuws

Corona update & maatregelen

BELANGRIJK: We vragen elke patiënt om een grote badhanddoek mee te brengen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over politiecontroles. Het volstaat om je afspraak op Doctena te

Scroll to Top