Contact opnemen kan op verschillende manieren

Om terug te keren naar onze welkompagina, klik hier.


Voor het maken van een afspraak kunt u het best telefonisch contact opnemen op werkdagen tussen 8u00 en 13u00 op het telefoonnummer: +32 (0)9 253 93 14. Iris zal voor u meteen een afspraak inboeken bij de gewenste osteopaat of in geval van dringendheid bij de osteopaat die het snelst beschikbaar is, dit om lange wachttijden te vermijden.

U kunt ook rechtstreeks een afspraak inboeken in onze online afsprakenagenda, via onze afsprakenknop:

Afsprakenknop.

Consultaties bij Colette voor gynaecologie, endometriose & infertiliteit kunnen enkel "telefonisch" en niet via onze online afsprakenagenda. Alvast dank voor uw begrip.

Opgelet: bij laattijdig of niet annuleren van uw afspraak, minstens 24u op voorhand, zal de helft van het bedrag van de consultatie in rekening worden gebracht.

Mocht u op een ander moment contact wensen op te nemen met de groepspraktijk dan kunt u het best een bericht achterlaten op het antwoordapparaat met uw telefoonnummer, alsook de reden van de contactname opgeven, we nemen dan zo snel als mogelijk terug contact met u op.

U kan zich ook op de wachtlijst laten zetten indien u te lang moet wachten voor een eerste consultatie. Voor elke behandeling is er tussenkomst van de mutualiteit &/of privé hospitalisatieverzekeringen.

Elke patiënt krijgt een individuele benadering met de grootste zorg en aandacht. Indien nodig wordt er geopteerd voor een begeleiding binnen een multidisciplinaire samenwerking.


Route: