Graag stellen we u ons enthousiast team voor: when logic meets magic

Om terug te keren naar onze welkompagina, klik hier.

Portret Colette

Colette Peeters is een heel ervaren therapeute die zich gespecialiseerd heeft in obstetrische, uro-gynaecologische osteopathie en infertiliteit. Zij spitst zich in de groepspraktijk dus vooral toe op de patiënten met klachten van uro-gynaecologische aard & infertiliteit.
lees verder

Portret Julie

Jenny Van de Voorde vervoegde de groepspraktijk in 2015. Ze is een osteopaat met een jarenlange ervaring zowel met baby's, kinderen als volwassenen. Zij richt zich ook op de acute patiënten in de praktijk. Jaren gaf ze haar kennis door als Tutor bij Still kids in de Clinic te Hoeven.
lees verder

Portret Jolien

Jolien De Pauw vervoegde de praktijk in 2016. Ze groeide op in een sportief gezin waarin een gezonde levensstijl een belangrijke rol speelt. Zo kwam ze al heel vroeg in contact met osteopathie en al die positieve ervaringen deden haar beslissen om osteopathie te gaan studeren.
lees verder

Portret Kevin

Kevin Coulier is één van onze laatste aanwinsten en vervoegde recent ons osteopatenteam. Hij is een jonge dynamische osteopaat die zich vooral zal richten op de behandeling van tieners en volwassenen. Daarnaast heeft hij als specialisatie andrologie.
lees verder

Portret Kathleen

Kathleen Quaegebeur heeft een biowetenschappelijke achtergrond en is bijgevolg een meerwaarde bij het begeleiden van voedingsproblemen, sportdiëtiek, low fodmap diëten enz... Dankzij Kathleen hebben we sinds 2014 ook een diëtiste verbonden aan onze groepspraktijk.
lees verder

Portret vroedvrouw

Vroedvrouw we werken samen met vroedvrouwen, die vrouwen begeleiden tijdens de zwangerschap, tijdens de geboorte en postnataal. Tevens kunnen ze helpen bij gezinsbegeleiding. Bent u vroedvrouw en u wenst deel uit te maken van onze groepspraktijk, neem dan contact op.
lees verder

Portret Iris

Assistente Iris is assistente van de groepspraktijk. Ze is het eerste aanspreekpunt, zowel via mail als via de telefoon. Afspraken bij Colette worden altijd telefonisch ingepland. Acute patiënten worden geholpen door de osteopaat die het eerst vrij is, dit om wachttijden te vermijden.
lees verder